Parerea clientilor
  • home
  • parerea clientilor

Parerea clientilor

 

 

Seriozitatea si profesionalismul de care au dat dovada acesti tineri pentru o tranzactie nu tocmai simpla avand in vedere tendintele actuale ale pietei, ma obliga sa le aduc laude pe deplin meritate. Am fost reprezentat de Imo Office atat la vanzarea apartamentului cat si la cumpararea ulterioara a altuia. Calmul cu care rezolva situatii delicate il consider un atu in aceasta meserie. Nu pot decat sa le multumesc pentru ajutorul dat si sa le urez succes in continuare !

Bogdan Lupu, vanzator si cumparator apartament Rm.Valcea


Am fost reprezentata de Marius in vanzarea a 3 proprietati in Rm.Valcea, pe parcursul ultimilor ani. Desi locuiesc in Germania, efortul meu a fost minim pentru aceste tranzactii. S-a ocupat de tot procesul, de la analiza documentelor pana la transferul banilor in contul meu. Reusita a fost deplina. Cum ar zice Trump: “ You're doing a great job”

Corina Hajdu, vanzator apartamente si teren Rm.Valcea

 

 

Prin serviciul de Reprezentare la Cumparare, am gasit casa noastra cu ajutorul Imo Office in cateva zile si asta dupa ce incercasem alte solutii timp de mai multe luni. Va multumim Marius si Alex pentru ajutorul oferit !

Simona Mihalcea, cumparator apartament Rm.Valcea

 

Seriozitate si implicare. Acestea sunt lucrurile ce le-am gasit la Marius Statescu. Dupa ce initial avusesem cateva discutii dezamagitoare cu alte agentii, am incheiat colaborarea cu Imo Office. Rezultatul a fost excelent ca timp, bani si efort. Recomand cu incredere !

Simona Tanasoiu, vanzator apartament Rm.Valcea

 

 

Calmul si rigoarea cu care tratati orice amanunt al ofertei ne face sa va fim recunoscatori pentru tranzactia finalizata. Va dorim mult succes in continuare in activitatea dumneavoastra.

Cristina Cocosila, vanzator vila Calimanesti


 

Am fost foarte multumiti de modul in care am fost reprezentati in calitate de vanzatori, intr-o perioada cand piata imobiliara nu promitea prea multe. Multumim, mult succes in continuare!

Emilia Pana, vanzator apartament Rm.Valcea

 

Deși am fost sceptic la început cu privire la ideea de a folosi o agenție imobiliara, chiar de la prima întrevedere mi-am schimbat complet părerea in momentul in care am început sa discutam despre ce anume căutam, buget, modalitate de plata a imobilului. După ce ne-am exprimat dorintele si câteva sfaturi ale lui Alex Olaru, am identificat rapid o mare varietate de locații ce corespundeau pretențiilor noastre. A fost totul clar încă de la început in ceea privește întreg procesul de identificare a locuinței ideale pentru noi și in ceea ce privește onorariul lui. S-a ocupat de tot ceea ce tine de comunicarea cu vânzătorii, banca și cabinetul notarial, ajutându-ne pe noi sa alocam un minim de efort pe tot parcursul procesului de achiziționare al imobilului.

Silviu Lup, cumparator apartament Rm.Valcea

Echipa Imo Office

footer banner click aici